Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

0

0

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще участва утре, 18 февруари 2019 г. (понеделник), в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н.Пр. РамушХарадинай. В духа на молитвените закуски, на добрия диалог в името на междучовешкото добруване, мира и стабилността – събитието ще събере политици от региона и от САЩ. 

В срещата ще участват бившият премиер и настоящ министър на диаспората на Албания Пандели Майко, ФатмирМедиу – член на парламента на Албания и бивш министър на отбраната, депутатът Артан Групи и бившият министър на отбраната Зоран Йолевски от Македония, ВладмирМаринкович- заместник-председател на парламента на Сърбия, заместник министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на отбраната на Румъния Габриел Леш, бившият министър на отбраната на Хърватска АнтеКотроманович, бившият министър на външните работи на Албания БесникМустафай и други.

Делегацията на Конгреса на САЩ, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф – председател на Комисията по отбрана в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, ТрентКели и ГрегориДжанфорт.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0