СТРАШНА ТРАГЕДИЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Майка и дъщеря издъхнаха една след друга а в болницата

0

0
СТРАШНА ТРАГЕДИЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Майка и дъщеря издъхнаха една след друга а в болницата

Две жени на 52 и на 78 години – майка и дъщеря, са починали в МБАЛ „Иван Скендеров“. Нещастният случай потресе жителите на Гоце Делчев, тъй като се касае за силна връзка и прекомерна загриженост между майка и дъщеря. Случаят не касае лекарска грешка и всички спекулации по него са безпочвени, пише toppresa.bg.

52-годишната Юстона, позната в квартала и града като Юлия, била придружителка на 78-годишната си майка Николина. Тя била настанена в тежко състояние във вътрешното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“. Според близки на двете жени в неделя през нощта дъщерята излязла от отделението да пуши цигара, почувствала се зле и починала, докато пуши.

Близките на жените коментират, че тя страдала от астма и друга лоша болест, а притеснението за здравето на майка й и дошло в повече. В понеделник през нощта, след като не видяла дъщеря си до леглото си, 78-годишната Николина силно се притеснила, питала за дъщеря си и лекарите й казали, че на дъщеря й е станало зле и е настанена за спасителни манипулации в друго отделение. Така силно притеснената за здравето и живота на дъщеря си жена издъхнала на момента, преди лекарите да предприемат каквито и да са действия.

Вчера и двете жени са били погребани, споделят голямата трагедия жители от българския ромски квартал в Гоце Делчев.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0