Слави и Крисия се разделиха , водещият и забрани телевизионни изяви…

0

0

Слави Трифонов е поставил забрана на Крисия да има телевизионни изяви шест месеца след прекратяването на договора им.
Това разказа пред „България Днес“ Марин Тодоров, баща на талантливата певица. Изпълнителката и Дългия приключиха професионалните си отношения през месец май м.г., но перипетиите за Крисия продължават и след това. Певицата е задължена през следващата половин година да няма изяви в други телевизии. И се опитва стриктно да спазва ограничението през всичките месеци.
„Едва след Нова година Крисия се почувства наистина свободна и вече може да мисли за собствени проекти. Преди това трябваше да спази шестмесечното ограничение“, коментира Тодоров. Той уточнява, че с екипа на предаването са се разделили без драми и остават с добри чувства един към друг.
В момента Крисия подготвя нова песен, която се очаква да пусне съвсем скоро в публичното пространство, пише бгнес. Парчето е придружено от интересен видеоклип, който вече с любопитство се очаква от почитателите на младата изпълнителка. Песента е в естраден стил и няма допирни точки с парчетата, които пускат тийнсензациите Гери Никол и Тита. 14-годишната талантлива певица от няколко месеца живее и учи в София и вече е свикнала с живота в големия град, но майка й често е при нея, за да не е сама.
Звездата на Крисия изгря с участието й в кастинга за сценична партньорка на победителя в проекта „Разсмей Слави“ Димитър Андреев. Трифонов събра двете деца в петъчната рубрика „Запознай се с малките“. Крисия участваше и в големите концерти на Трифонов в зала „Арена Армеец“ и на Националния стадион „Васил Левски“.
През миналата година изявите на малката певица станаха изключително епизодични, беше спряна и рубриката й в телевизионното шоу. Изпълнителката нямаше никакви участия и зрителите се питаха какво се случва с нея и защо не се появява никъде. След това професионалните пътища на Крисия и Слави се разделиха.
Тази седмица водещият обяви в предаването си, че пак търси талантливи деца. „Ако вашето дете пее добре, запишете го в нашия нов телевизионен проект „Нова звезда“. Необходимо е да е на възраст до 14 г. включително. Сигурни сме, че вашето дете е богатство. Нека го разбере цяла България! Краен срок за записване – 20 март 2019 г.!“, обявиха от шоуто.

Материалът Слави и Крисия се разделиха , водещият и забрани телевизионни изяви… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

0
0