Сватба е! Николина Чакърдъкова стяга тържество за 300 души, специален гост ще бъде…

0

0

Сватба в разгара на 2019 г. ще събере отново заедно Георги Първанов и любимата му певица Николина Чакърдъкова. През лятото народната изпълнителка щяла да ожени сина си Васил пред 300 души, сред които специален гост щял да бъде бившият президент.

Николина искала да върне жеста на ексдържавния глава, който я покани на сватбите и на двамата си синове Владимир и Ивайло. Тя присъства на празненствата не само като дългогодишна семейна приятелка на фамилията, а и в качеството си на изпълнител, като се говори, че за пръв път сърце не ѝ дало да вземе хонорар и пяла без пари в чест на Първанов, жена му, синовете и снахите им.

След като обаче Първанов се оттегли от активната политика, професионалните им отношения с гласовитата фолклорна певица прекъснали, но приятелството им – не, пише ретро. Гоцеделчевчани разкриват, че бившият президент бил чест гост в дома на Николина, която винаги го посрещала с тежки софри, от които не ставали с часове.

Такава щяла да бъде масата и на предстоящата сватба, която Чакърдъкова се шегува, че щяла да продължи поне 3 дни по стар пирински обичай. Миналата година певицата направи генерална репетиция за празненството, като даде ръката на дъщеря си Мария на нейния избраник Симеон, който е мениджър във фирма за бързи кредити.

Церемонията беше в известен комплекс с басейн в гр. Гоце Делчев, откъдето е родом булката, а веселбата, която започнала в следобедните часове на съботата, продължила чак до неделя на обяд. Преди 2 седмици Мария и Симеон зарадваха пиринския славей с внук Христо. Николина вече е опитна баба, защото пък миналата година проплака и първородната ѝ внучка.

Материалът Сватба е! Николина Чакърдъкова стяга тържество за 300 души, специален гост ще бъде… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

0
0