САМО В ПИК: Развод тикнал сина на Гълъбин Боевски към дрогата – арестуваният Пол изоставен и от втората си жена (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

0

0

Синът на олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, Пол Боевски, провали тотално живота си, след като бе привлечен от Софийска градска прокуратура като обвиняем за държане и разпространение на наркотични вещества. Преди да бъде задържан обаче, наследникът на спортиста е претърпял провал и в личен план с брака с втората си съпруга, научи ПИК. 

Както медията ни първа съобщи в началото на миналата година, Боевски-младши се ожени тайно през ноември 2017 г. Информацията около снахата на Гълъбин и сватбата бе оскъдна по обясними причини – след ареста на Боевски за трафик на 9 кг. кокаин на летището в Сао Пауло, Бразилия, фамилията ограничи до максимум своите публични изяви. 

След брака им, съпругата му Вилияна взе фамилията на мъжа си, а щастливите младоженци споделиха няколко кадри от сватбения си ден. Към днешна дата снахата на Гълъбин Боевски е върнала старата си фамилия – Янкова, разприятелила се с Пол в „Фейсбук“, а общите им снимки са заличени от профила й в социалната мрежа.

Версиите за краха на младото семейство Боевски са две. Според едната по време на краткия им брак Вилияна е разбрала за незаконните дейности на съпруга си и е скъсала с него. Според другата – той е станал дилър от отчаяние след раздялата им. 

Вилияна Янкова е втората жена на младия Боевски. С първата, Капка Алексиева, той нямаше брак, но пък двамата имат общо дете – момченце.

Пол Боевски е обвинен за това, че на 04.04.2019 г., за времето от 14.40 ч. до 22.30 ч. в гр. София при условията на продължавано престъпление с три деяния, които осъществяват поотделно един състав на едно и също престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – марихуана с общо тегло 2.31 грама, амфетамин с общо тегло 17.41 грама и кокаин с общ тегло 27.01 грама, всичко с общо тегло 46.73 грама.

От няколко години бащата на новия клиент на Прокуратата е в неизвестност. Смята се, че трикратният европейски и двукратен световен шампион, съпругата му Красимира и най-малката им дъщеря – Майра, живеят зад граница. Според някои, семейството се е установило в Испания, но няма категорична информация дали това е така.

Криминални – Източник: Пик.бг
RSS новини от България

0
0