Полските аеролинии LOT (ЛОТ) проведоха събитие за набиране на пилоти

0

0

Събитието, което се състоя на 18 март в хотел Best Western Premier Sofia Airport Hotel, организирано от Полските аеролинии LOT (ЛОТ), предизвика огромен интерес сред бъдещите кандидат-пилоти. Авиокомпанията представи своите добри практики, с които увеличава честотата на предлагане и подобрява услугите си, докато същевременно изгражда лидерската си позиция в Източна Централна Европа. На пилоти, които ще започнат да работят за ЛОТ, се предлага широк обхват от опции за професионално развитие.

Интервюто с кандидат-пилотите се провежда в рамките на два дни, като има пет основни етапа.

В тях се включват:

Ден 1 – преди интервюто с HR-a на компанията, кандидатите имат обща информативна среща. Следващата стъпка е интервю с HR-a, след което всички кандидати имат групова задача, която трябва да решат.

Ден 2 – кандидатите минават през тест на симулатор и психотест.

На кандитат-пилотите са гарантирани по 40 летателни часа месечно. Заплащането се определя спрямо опита, който има пилота, както и времето на пилотаж.

Авиокомпанията разполага с 81 самолета, като в момента броят им расте.

През 2018 г. с LOT са пътували 8,9 милиона пътници, а през 2019 г. се очаква броят им да нарасне до 12 милиона.

Ако сте имали интерес към събитието, но не сте успели да присъствате, може да видите повече информация на официалния сайт на компанията тук: https://corporate.lot.com/pl/en/press-room

Виж актуалните предложения за работа от Полски Аеролинии ЛОТ

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0