SEO Адаптивен Дизайн

SEO blog - Оптимизация за Google.
Отново заработи най-големият пазар у нас

0

0

Най-голямото тържище на открито в България от днес отново работи с обичайното си работно време. Димитровградският пазар беше отворен пробно в неделя, за да се прецени дали ще се спазват мерките.

По всички маси има сложени табели, с които клиентите трябва да се съобразяват. Поставени са и дезинфектанти, които да използват. Десетки охранители и полицаи следят да не се получават струпвания на хора, съобщава Нова ТВ.

„Дългото време без работа ни се отрази много зле. Живяхме само със спестените пари. Надяваме се всичко вече да е наред. Мерките са лесни за спазване и не се получават струпвания“, разказват продавачи.

„Търговците се справиха добре с организацията на пазара. Още първата седмица те оборудваха мястото с всичко необходимо за безопасното му функциониране. Миналата седмица имаше по-малко хора, защото беше празник. Днес продавачите вече са повече“, каза Ангел Колев – управител на Неделен пазар – Димитовград.

„Пазарът затвори с моя заповед, още в началото на извънредното положение. Загубите наистина са големи, но по-важното е, че успяхме да опазим здравето на хората. Вече мислим, как колосалните финансови щети да бъдат компенсирани“, каза кметът на Димитровград Иво Димов.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0