Озверял питбул събори бебешка количка и… СНИМКИ 18+

Озверял питбул събори бебешка количка и… СНИМКИ 18+

Поредно нападение на питбул над малко куче.

 

За това разказа потребител във фейсбук групата „Групата на Овча Купел 1,2 и стара част“. По думите му той е станал очевидец на кървавото нападение, станало на 19 юни вечерта. „Към 20:30 на чешмичката на „Монтевидео“, един огромен питбул, воден от жена без намордник, захапа померан, воден от двойка с малко дете, и започна да го души.

Смърт в София: Озверял питбул събори бебешка количка и... СНИМКИ 18+

За съжаление не успяха да го отърват от захапката, въпреки, че 10 човека бяха скочила върху него и собственика на померана го биеше с юмруци. От блока слезе момче и го напръска с лютив спрей и едва тогава питбулът пусна. Кутрето беше неподвижно, но все още дишаше, когато тръгнаха към ветеринарна клиника“, разказа човекът, който добавя, че и двете кучета са били на каишка, но питбулът е дръпнал собственичката си и тя не е успяла да го удържи.  От коментарите стана ясно, че малкото кученце не е оживяло, а количката с бебето дори се е обърнала и паднала.

„За съжаление кученцето ни не оцеля.. Нямаме думи, с които да изкажем безхаберието и изобщо цялата ситуация… Количката с бебето също така падна на пътя и слава Богу, че бебето след посещение в „Пирогов“ се потвърди, че е добре. Със сигурност няма да оставим нещата така, полицията беше уведомена, ще се пусне жалба, както и всички съседи от сградата ни ще ни подкрепят в изгонването на това куче, което застрашава всички и се оказа, че това е пореден случай със същото такова!“, проплака собственичката на померана. „Така е като комплексарите си купуват питбули после решават, че не им се занимава да ги гледат и ги дават на бабите си, които не могат да ги контролират и ги извеждат без намордници“; „Дайте да се събираме на протести да я забранят тази порода и у нас бе хора !!!! Това е безумие !!!“; „Надявам се помиярът да бъде приспан, собственичката на съд задължително“ – гласят само част от мненията на коментиращите./Блиц.бг

The post Озверял питбул събори бебешка количка и… СНИМКИ 18+ appeared first on Начало.

0
0