НЕЧОВЕШКО: Изоставиха бебе в Пловдив, полицията търси родителите му (СНИМКА)

0

0

Сигнал за оставено на паркинг на улица “Д-р Никола Ковачев” без надзор бебе в Пловдив е получен  на телефон 112  в 13.50 часа вчера.

Според информацията, детето било намерено между два автомобила, а до него имало шише с мляко. На място веднага са изпратени полицейски патрул от Второ РУ и екип на „Спешна помощ“.

Лекарите установили добро общо състояние на момченцето, което е на видима възраст 5-6 месеца. Момченцето е с ръст 68 см., тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в син гащеризон от полар.

То е настанено в Клиника по педиатрия  при УМБАЛ “Св. Георги”. Уведомени са представители на отдела “Закрила на детето”.

Полицейските служители са извършили оглед на мястото, разпитани са свидетели. Под ръководството на Районна прокуратура в Пловдив продължават действията за установяване на самоличността на бебето и издирване на неговите родители или близки. Образувано е досъдебно производство.

На тел. 032/932-002 в дежурната част на Второ РУ-Пловдив се приемат сигнали от хората, които могат да съдействат на полицията по случая.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0