Назначени са четирима нови заместник областни управители

0

0
Нови четирима заместник-областни управители са назначени със заповеди на министър-председателя Стефан Янев, съобщи правителствената информационна служба.

За заместник-областен управител на Благоевград е назначен Стоян Христов. Той е заемал този пост и през 2017 г. След това е бил директор на дирекция „Административно-правно и информационно обслужване“ на община Гоце Делчев. Преди 2017 г. близо седем години е бил служител в общинската администрация на Благоевград. Завършил е право в Софиския университет „Св. Климент Охридски“.

За заместник-областен управител на Видин е назначен Илия Илиев. В периода 1997 г. – 1999 г. е бил заместник кмет по икономически въпроси на община Видин. След това работи в банковата сфера. Завършил е икономика в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов.

За заместник-областен управител на Монтана е назначен Кирил Делев. В периода 2011 г. – 2014 г. е бил заместник-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Работил е още в Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ в Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Ветеринарна медицина“ от ВИЗВМ в Стара Загора.

За заместник-областен управител на Смолян е назначен Андрей Кадишев. В периода 2017 г. – 2019 г. е заемал поста общински съветник в община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД „Предприятие ВЕЦ“ в София. Завършил е Техническия университет във Варна.

България – Източник: Медиапул.бг
RSS новини от България

0
0