Корнелия Нинова продължава терора над журналистите – не пуска никого в сградата

0

0

Лидерката на БСП Корнелия Нинова продължава с терора над журналистите. След като престана да допуска ПИК на „Позитано“ 20, бламираната все по-явно от съпартийците си лидерка днес реши напълно да затвори сградата за всички журналисти.

Докато в залата където заседава Националният съвет на партията за подредбата на червената евролиста, нито един репортер няма право да стои дори в пресцентъра, който се намира на друг етаж.

Продължителните скандали за кандидатите на столетницата за Брюксел обаче изправят репортерите пред критична ситуация, тъй като около „Позитано“ 20 няма никаква тоалетна и те са принудени часове наред да се измъчват.

Затова решиха да получат право да ходят до тоалетната поне на групи. „Сформирам група за тоалетната“, провикна се храбра репортерка към колегите си и тутакси се намериха няколко души с такива нужди, подтискани от часове.

Преди началото на пленума невъзпитан гигант на входа на „Позитано“ 20 отново наруга екипа на ПИК.  „Ти щъ стигъш само ду тук!“, разкрещя се просташки пазвантинът в лицето на репортерката и прекрати достъпа й дори в антрето преди фоайето на червената партийна централа.

Духовитите журналисти се шегуват, че Нинова просто търси себеподобни в днешното си омазване пред социалистите и затова не ги пуска дори в тоалетната.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0