За първи път: „Естетичен център д-р Балабанов“ в Благоевград предлага лизинг на разкрасителни процедури …

Уголемяването на устни и скули и всички други разкрасителни процедури вече може да става и чрез банков лизинг. Заради засиления интерес на клиентите и голямата конкуренция в страната, центровете за красота прибягват до иновативни оферти. По актуалната тема разговаряме с доктор Балабанов шеф на „Естетичен център д-р Балабанов“ в областния град.

-Има ли търсене на устни и други разкарасителни процедури на лизинг и каква възвръщаемост има една такава инвестиция?

Новата година дойде и с нови оферти. В социалните мрежи попаднахме на интересна реклама, която предлага красота на лизинг. Чрез банков кредит естетичен център представя уголемяване на устни, скули и дори лазерна епилация.
Запитване от свои пациенти за разкрасителни процедури на лизинг го накарало младият лекар да предприеме този иновативен подход.

-Как решихте чрез банков лизинг да предоставяте естетични и пластични корекции във вашата клиника?

Нашата клиника по принцип се занимава и с процедури за тяло, тоест неоперативна липосукция и разполагаме с най-добрия уред за лазерна епилация. Тъй като там цените вървят на пакети, понеже са необходими по-голям брой процедури и цената се повишава, за да мигат нашите пациенти да се възползват от намаленията, решихме с банка да работим съвместно и по този начин предлагаме с минимална лихва процедура на изплащане. Абсолютно всичко може да се вземе от 150 до 10 000 лева, за какъвто период желае пациентът.

-Какви са най-скъпите процедури?

Това е много относително, защото може да се комбинират – например лазерна епилация и процедури за тяло, пациентът може да желае ботокс, хиалурон и т.н., цената може да стигне 4000-5000 лева. Може да се платят заедно, на отделни вноски и т.н.

-Имате ли до този момент заявен интерес за корекции по тялото чрез банков лизинг?

Ние го пуснахме снощи и до сутринта имаме над 10-20 обаждания. Одобрението става много бързо. Ще видим резултатите до седмица. Мисля, че на пациентите ще им хареса, защото наистина е много удобно и говорим за минимално оскъпяване, по-малко от 1%.

-Казахте, че предлагате чрез лазер епилация, както и корекции по лицето, могат ли пациентите да се възползват от силиконови импланти?

Ние със силиконови импланти не се занимаваме, а с микроинвазивна хирургия, тоест не правим операции, само с малки отвори инжектираме течни импланти, а не капсуловани. По-малко инвазивна е и има определена дълготрайност. Не е както при силокона до живот.

-Тоест, дами с по-малки гърди, например, биха могли чрез банков кредит да уголемят своите гърди чрез този метод?

По принцип да, но за момента тази услуга за гърдите още не я предлагаме, защото материалите тепърва се разработват и искаме да видим първо как работят и тогава да ги вкараме. Като цяло се занимаваме с уголемяване от шията нагоре и това е най-търсеното, заради цени и т.н.
Ето и офертата, която предлага доктор Балабанов:

Имаме честта да ви съобщим, че вече можем да ви предложим всички наши услуги на ЛИЗИНГ чрез Банка ДСК !

Одобрение до 10 мин. на място само срещу лична карта
Без такси и комисионни
Без първоначална вноска
Сами избирате период и дата на плащане
от 150 лв. до 10 000 лв.
0.8 % месечна лихва

За повече информация относно лизинга

позвънете на : 0876939958 Ива Ангелова

Материалът За първи път: „Естетичен център д-р Балабанов“ в Благоевград предлага лизинг на разкрасителни процедури … е публикуван за пръв път на Региона Бг.

0
0