Ето кои са всички задържани при спецакцията на МВР срещу дрогата в Бургас

0

0

30-годишният Никола Дишков, приятелката му – 19-годишната Савка, 27-годишната Десислава и нейния приятел 30-годишният Димитър са задържаните при спецоперацията рано тази сутрин в бургаския жк. „Изгрев”, съобщава „Флагман“.

Двете двойки са обитавали общо жилище във вход 3 на блок 69 в комплекса. Кримигероят Дишков и приятелката му живеели в спалнята, а Десислава и Димитър в стаята-кухня. Общото помещение, където се събирали четирамата бил холът.

Допреди няколко седмици наркодилърът Никола Дишков е обитавал друга квартира в същия комплекс, но в блок 22.

Неговата настояща съквартирантка Десислава – от другата любовна двойка имала като район потребителите около 16-ти блок на бургаския жк. „Славейков”. На път за квартирата към „Изгрев“ тя била причакана от униформените служители на Пето районно управление. Закопчали я и я довели до общото местообитание на двете двойки.

При претърсване на лекия автомобил Мерцедес, с който Десислава се предвижвала, е открито пакетче с амфети, угарка от свивка и още едно пакетче с неясно съдържание. В стаята на Дишков са намерени 50 грама марихуана и мното таблетки, чийто точен състав е в процес на изясняване.

В момента 4-мата задържани са в ареста, където ще прекарат следващите 24 часа, посочват от полицията. Вероятно само срещу Дишков ще бъде повдигнато обвинение за притежание на наркотични вещества.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0