Детски Подаръци за Коледа

Ако търсите най-подходящия Детски Подаръци за Рожден ден или вълнуващ подарък за Имен ден, а защо не вълшебен Коледен подарък от добрия Дядо Коледа – онлайн магазин за детски играчки  novitoys.com е мястото!
Уникални играчки внос от Германия

Онлайн магазин novitoys.com предлага уникални детски играчки внос от Германия с гарантирано качество и произход. Духащите флумастери, които ние предлагаме са произведени в ЕС и предлагат голяма креативност и възможности за импровизация на децата.

В нашия асортимент ще намерите уникалния за българския пазар немски Пъзел писта. Със своите 8 симетрични части, които могат да бъдат подреждани в много различни комбинации, предлагащи различни писти за избранате колички (тип кран, такси, кораб, самолет и т.н.). Този уникален пъзел ще предизвиква въображението и комбинативните умения на детето. Възможността да се комбинират повече от 8 части позволява неподражаеми комбинации и вариации на пистите.

Някои от представените автомобили с дистанционно управление развиват скорост от 20км/ч, със задвижване на четирите колела и електромотори без четки. Предлагаме Ви Офроуд автомобили, Съзтезателни колички, Детска кола за най-малките, както и уникалната Акробат кола с 5 колелета.

0
0