ГОРЕЩО – Томислав Дончев разби на пух и прах БСП заради „Ало, Банов“: Никоя изборна кампания не е спечелена от подобен негативен пиар

0

0

„Скандалът не започна по правилния начин. Досега не съм видял кампания да е спечелена с подобен негативен пиар. Като не мога да докажа, че съм по-добър, започвам да омаскарявам другия“, така вицепремиерът Томислав Дончев коментира амерата „Ало, Банов“.

„Приемали сме всякакви сигнали, дори и малоумни. Прави се проверка на всичко. Много можем да коментираме скандала като излезем глуповатия начин, по който той се води. Има си органи, които проверяват. Институциите решават кой е виновен и кой – не. Аз продължавам наивно да мисля, че когато става дума за политика, трябва да има идеи. И хората да решават чии идеи са по-добри. Право на опозицията е да критикува, включително и да подава сигнали“, поясни Дончев. 

Томислав Дончев коментира и проблема с ромите и интеграцията им.

„Всичко, което се прави има политически грешен подход. Интеграцията изглежда като нещо, привнесено отвън. Каква е тази политика, която може да се провежда на инат. В ушите на хората нещата изглеждат така – вие, политиците, давате права на малцинствата, защото са ви електорат. Образованието е ключът, не бива да допускаме нито едно дете да не влиза в клас. В момента какво правим – формирани са екипи, които обикалят от врата на врата. Ако има нужда от мотивация, тя се прави“, каза вицепремиерът. 

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0