/Видео/ Лидерът на „Възраждане“: Правосъдие в България за властимащите няма!

Цените в страната ще поскъпват до като ни управлявах хора, които си мислят как да опростят пари на мюфтийството, а целият български народ обръща джобовете си буквално да събира стотинки. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „Делници“ на телевизия Евроком.

„Нещата в страната няма да са подобрят до като ни управляват хора, които са античовеци и нямат нищо човешко в себе си и единственото нещо за което мислят е как да откраднат повече от обществения ресурс и от бюджета. Така ще стават нещата, но те зависят и от нас самите, докато ние българите ги търпим“, коментира той на въпрос,свързан с повишението на цените през последните дни.

„ Ние винаги сме искали хората да повярват в себе си и да повярват,че бъдещето на България зависи от тях.За това обикаляме България, правим организации, правим нови срещи.Не сме спирали да го правим, независимо дали има или няма избори.За нас това е рутинна работа, която вършим вече 4-а година“,каза още той.

Ето какво каза още Костадин Костадинов:

0

0

Материалът /Видео/ Лидерът на „Възраждане“: Правосъдие в България за властимащите няма! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

0
0