Българския национален превозвач с допълнителни полети

0

0

Националният превозвач „България Еър“, който тази година разкри нови маршрути и полети от София до гръцките дестинации Солун, Корфу, Крит и Родос, пуска повече честоти до друга част от директните си линии, по които се наблюдава засилен интерес си. Поради ръст на резервациите с над 40%, през август и септември „България Еър“ залага по-чести полети от София до Москва, Амстердам, Палма де Майорка, Мадрид и Ларнака, с което ще предостави още повече и по-удобни възможности за пътуване.

Също така на 19 септември стартират директните полети от София до Дубай, а авиокомпанията е планирала и още три нови дестинации с редовни полети от септември, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

От 03 август националният превозвач стартира още два полета между Москва и София – всеки вторник и четвъртък, като с това полетите между руската и българските ни столици, изпълнявани от „България Еър“, както и съвместно в партньорство с руската Аерофлот, ще станат общо 10 седмично. Налице са и удобни възможности за връзки с вътрешните полети на „България Еър“ до Варна и Бургас.

Другата дестинация, по която се наблюдава голям интерес е Амстердам. Именно затова „България Еър“ увеличава честотите по линията и от 9 август до 30 август към ежедневните полети по линията София-Амстердам авиокомпанията добавя втори полет, който ще се изпълнява всеки понеделник, четвъртък и неделя сутрин.

По-чести полети пуска „България Еър“ и до испанските дестинации Мадрид и Палма де Майорка. Към редовните полети между София и Мадрид, изпълнявани всеки вторник, събота и неделя, националният превозвач добавя нови полети между 29 юли и 25 септември.

Полетите от София до Палма де Майорка също се увеличават. От 19 август до 30 септември „България Еър“ ще предлага полети до испанската перла всеки четвъртък, в допълнение на полетите всеки вторник. Освен до екзотичните гръцки дестинации, националният превозвач лети и до една от най-предпочитаните дестинации в Кипър – Ларнака, докъдето авиокомпанията ще изпълни допълнителен полет на 30 август.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0