Борисов: Изборите са тотален хаос, кражбата на века, но ГЕРБ няма да иска касиране

”Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи, защото как не ни затвориха, убиха. Те са септемврийци”, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в изборния ден. 

“При тази жега, по опашки, километрични, спрял ток, спряла машина, хората стоят с часове, за провинцията да не говорим. Ние няма да касираме избори, тези трябва да покажат докрай истинските си мутренски номера“, коментира Борисов.

“Гласувах за единствената демократична партия, Европа доживя да види избори по венецуелски, по мадурски“.

Според него изборите са компрометирани, но ГЕРБ няма да иска касирането им.

“Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века – влизат “специалисти“ и пипат машините. С часове висят хората по опашките, а ЦИК спи – хиляди жалби, спрени машини, няма хартия, няма принтери, тотален хаос“, посочи бившият премиер.
<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboyko.borissov.7%2Fvideos%2F4168963076555323%2F&show_text=true&width=560&t=0″ width=“560″ height=“429″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

Според него през последната седмица ГЕРБ са преживели “терор“ и запита “какво са правили в циганските махали другите партии“.

“Нека да завършим живи и здрави, аз съм благодарен на Господ, че ни оставиха живи. Тези как не ни затвориха, как не ни убиха… Те са като едни деветосептемврийци, давали са на прасетата хора същите те“, допълни Борисов.

 

 

 

 

Източник: mediapool.bg

The post Борисов: Изборите са тотален хаос, кражбата на века, но ГЕРБ няма да иска касиране appeared first on Начало.

0
0