България

Син на бургаски полицай се нуждае от помощ в битката с коварна болест

0

0

Запознайте се с Иван Красимиров Иванов. Той е на 18 години и син на Красимир Иванов – старши полицай в сектор Охранителна полиция към Четвърто РУ-Бургас, ОДМВР-Бургас.

Иван е роден с рядкото заболяване „муковисцидоза“, което засяга белите дробове и панкреаса. Изисква ежедневни инхалации с муколитици, дренажи, антибиотично лечение, висококалорична храна и хранителни добавки.

От година насам състоянието му се е влошило и вече е включен в листа с чакащи за белодробна трансплантация. Междувременно се налага да му бъде провеждана терапия със скъпоструващи антибиотици. Белодробната трансплантация на Иван се покрива от държавата, но за да се облекчи състоянието му до нейното настъпване, той се нуждае от скъпоструваща поддържаща терапия. Тя включва мощни антибиотици, специализирани витамини и добавки, муколитици, специална калорична храна, както и различни консумативи. Ежемесечните разходи за тази терапия възлизат на около 2000 лева.

ОДМВР-Бургас се присъединява към кампанията на Иван и семейството му, която включва и събиране на средства за транспортни разходи и болничен престой в чужбина. Към акцията са се присъединили и всички регионални дирекции на полицията, както и СДВР.

Публикуваме банковата сметка и Ви благодарим за подкрепата и помощта, ако решите да се включите и Вие!

Банка ДСК
IBAN BG75STSA93000024059687
BIC STSABGSF

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0

Related posts

Арестуваха сливналия, опитал да обезобрази жена

admin

Тежка зимна обстановка: Спряха и тировете през Папаз чаир и между Гоце Делчев и Доспат /обновена/

admin

След водопада и свлачище засипа новия булевард на Варна (ВИДЕО)

admin
function your_hidden_comments(){ ?> }